Workshop Showy Joey

Eindelijk is het dan zo ver, Showy Joey komt zondag 30 maart een workshop geven bij FunkyFeet! Hij heeft een erg druk programma, dus we zijn super blij dat hij tijd heeft vrij gemaakt om bij ons langs te komen. Joey is bij de laatste editie van So You Think You Can Dance geëindigd bij de laatste 5 dansers. In een les van 1 uur en 15 minuten, leert hij jullie zijn coole moves en na afloop kan je nog even met hem op de foto. Die kans wil je natuurlijk niet missen, dus schrijf je snel in door mail te sturen naar: info4you@funkyfeet.nl

Kosten voor de workshop zijn 15 euro en dien je contant te betalen aan de deur.

Joey geeft deze dag 3 workshops, die hebben we ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën:
• Les 1: 10.00 tot 11.15 uur, (groep 6, 7, 8 van de basisschool)
• Les 2: 11.30 tot 12.45 uur (vanaf 1ste klas middelbare school)
• Les 3: 13.00 tot 14.15 uur ( 15+)


kaartverkoop "COLORS" 2014

Vanaf maandag 10 maart 2014 zijn de kaartjes te koop voor onze leerlingen voorstelling Colors in Theater Zuidplein. De kaartjes zijn te bestellen via de kassa en de website van het theater: www.theaterzuidplein.nl


"COLORS" leerlingen voorstelling 2014

Zaterdag 31 mei en zondag 1 juni aanstaande is het zover... FunkyFeet geeft dan de jaarlijkse leerlingen voorstelling in Theater Zuidplein. Dit jaar is het thema COLORS. In de lessen wordt al fanatiek geoefend om het een succes te maken. De docenten en de leerlingen hebben er super veel zin in!! Wij hopen alle enthousiaste fans ook weer te zien.

Omdat we helaas niet allemaal passen in het Theater doen er ieder jaar een paar groepen niet mee. Dat zijn dit jaar de maandag groep van 15.45 uur van Elske, want die zijn nog erg klein en de donderdag groepen uit de Brandsma-akker van Susan. Die komen volgend jaar natuurlijk weer aan de beurt.

Zaterdagmiddag 31 mei hebben we vanaf 12 uur een generale repetitie in het Theater en 's avonds om 19.00 uur de eerste voorstelling. Zondag 1 juni hebben we de tweede voorstelling om 14.00 uur. De leerlingen worden dan om 12.30 uur verwacht in het theater. Het wordt een druk weekend, én ook een geweldige belevenis voor onze dansers & publiek.

Meer informatie over dit weekend en over de kaartverkoop volgt zo spoedig mogelijk. Hou de website in de gaten!


Talent van de maand

Het talent van de maand is Madelief Stolk. Zij is 12 jaar en danst al vanaf haar 4e jaar bij FunkyFeet, bijna 8 jaar! Madelief danst op de woensdag bij juf Veerle, op de vrijdag bij juf Hélène en thuis met Just Dance op de Wii. Toen ze bij ons binnenkwam als kleine kleuter viel ze meteen op door haar lef én dansgevoel. Ze durfde gelijk met veel kracht te dansen. Wel gingen haar bewegingen alle kanten op, een kleine stuiterbal was ze...

Inmiddels zijn we vele danslessen en optredens verder en dat is te zien! Madelief danst met veel uitstraling en power. En daarbij zijn haar bewegingen veel preciezer geworden. Er staat nu een hele mooie danseres in de les waar je naar moet kijken, ga zo door Madelief!


Wist je dat...

FunkyFeet selectiegroep vrijdagavond 10 januari 2014 om 19.00 uur een optreden gaat geven tijdens de huldiging van de jeugdkampioenen van Barendrecht. Deze huldiging staat volledig in het teken van jonge sporters die niet ouder zijn dan 12 jaar en lid is van een Barendrechtse sportvereniging. Kijken? Het evenement vindt plaats in sporthal De Driesprong, Marijkesingel 20 te Barendrecht.


Gelukkig nieuwjaar !!

Alle dansers en ouders een heel gelukkig & gezond & dansend(!) 2014 !! Het afgelopen jaar hebben we weer een hoop dingen gedaan met FunkyFeet. De zéér succesvolle voorstelling Free Your Mind in theater Zuidplein, de Danswedstrijd & BreakdanceBattle, de PepernotenDisco, optredens met de selectieteams, én natuurlijk de Danscertificaten (kijk-lessen).

Naast alle evenementen waren er natuurlijk de lessen waarin wij (hopelijk) veel leerlingen een gezellige tijd hebben laten beleven en sommigen hebben geïnspireerd. Wij willen jullie bedanken voor het super leuke dans jaar! Dankzij jullie inzet en gezelligheid is het een mooi jaar geworden, en daar is het FunkyFeet Team super trots op!

Wij wensen jullie allemaal een mooi & gezond 2014!

Liefs,

Susan, Veerle, Hélène, Elske & Cock
Pepernoten Disco 2013

Zin om te dansen? Danspasjes aanleren van swingende Zwarte Pieten? En genieten van coole optredens? FunkyFeet organiseert voor alle kids, tot en met groep 5 van de basisschool een “Pepernoten Disco”.

Het feest is op vrijdag 29 november in onze dansstudio, in basisschool de Zeppelin. De voetjes gaan van de vloer, handjes in de lucht en DANSEN maar!

Wij hebben de Pepernoten Disco onderverdeeld in 2 verschillende Disco-uren. Hieronder zie je bij welk Pepernoten Disco-uur je bent ingedeeld. Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien!

Vrijdag 29 november van 16.00-17.00 uur:
• De maandaggroep van 17.30 tot 18.30 uur
• De woensdaggroep van 14.30-15.30 uur
• De donderdaggroep van 16.00-17.00 uur
• De vrijdaggroep van 15.45-16.45 uur

Vrijdag 29 november van 17.15-18.00 uur:
• De maandaggroep van 15.45-16.30 uur
• De maandaggroep van 16.30-17.30 uur
• De woensdaggroep van 13.00-13.45 uur
• De woensdaggroep van 13.45 tot 14.30 uur

Uiteraard mag iedereen verkleed komen! Mama’s en papa’s mogen helaas niet mee swingen, maar mogen de laatste 10 min wel even komen kijken...

DE PEPERNOTEN GROETJES,

Het FunkyFeet-team


DansWedstrijd & BreakdanceBattle 2013

Afgelopen zondag 17 november, vond weer de jaarlijkse DansWedstrijd & BreakdanceBattle plaats van FunkyFeet. Dankzij de 100 deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar en alle fans was het weer een succesvolle dag in Sporthal De Driesprong!

Met een eigen gemaakte dans werd er fanatiek en sportief gestreden door de verschillende crews voor de felbegeerde bekers. Alle dansstijlen kwamen aan bod: HipHop, Streetdance, Modern, Show/Musical en Breakdance.

Dankzij Ohio uit Barendrecht werd het evenement compleet gemaakt met professioneel licht & geluid, daardoor kwamen alle dansers nog beter uit! Met deze wedstrijd daagt FunkyFeet de jonge dansers uit om ook zelf creatief aan de slag te gaan met dans, en dat is gelukt!

We hebben deze dag weer hele leuke dingen voorbij zien komen. Ook de freestyle Breakdancers die les hebben van Cock van Nielen gingen er weer tegenaan in de battles en gooide al hun moves in de strijd.

Aan het eind van de dag kregen we nog een spetterende demo van de jury te zien. Cock van Nielen en Little King van Hustle kidz lieten ons zien hoe het Breakdancen echt moet!

Kortom het was een super leuke dag vol inspiratie en dansplezier die we volgend jaar zeker weer gaan doen. We gaan nu in de lessen hard aan de slag voor onze leerlingen voorstelling in Theater Zuidplein op 31 mei én 1 juni 2014.

Prijswinnaars Kids; 1e prijs: Erim Celikkol en Rojen Yumusak. 2e prijs: Fee Hermes, Bente Hartensveld en Priya Gangadin. 3e prijs: Lisa en Lisa. Talent: Madelief Mooij en Denise Stouten.

Prijswinnaars junioren; 1e prijs: Jaylee Maynard en Kiki Meijer. 2e prijs: Lucas Faassen en Yoana Willemse. 3e prijs: Luen van Bree en Desteney Verhey. Talent: Merel Roestenburg en Catherine Haringa.

Prijswinnaars junioren+; 1ste prijs: Seyma Kucukbiyik en Ahlam Hamma. 2e prijs: Suzanne Peters, Kiomi van den Borght, Sheyda Safari en Romee Randazzo. 3e prijs: Sterre Harteveld, Emma Timmermans en Tessa Nooij. Talent: Heidi Metselaar en Julie Horstink.

1e prijs jeugd: Sam Hoving, Anique Schoonenbeek, Jamy Etman, Nadeche Richelle, Lisa Forman en Tim Heijmans. 2e prijs jeugd: Kiara Hogedoorn, Lois Reugebrink, Solenn van Oosterbrugge en Mara Pavkovic, JJ Hoving, Joyce van Kleef, Rosalinda Looff en Sanne Forman. 3e prijs jeugd: JJ Hoving en Shanna Lorsheijd. Talent: Freddie van Amerongen, Katja van Amerongen en Sanne Suiker.

Breakdance 1e prijs: Isaac Schell, Laurence van Vliet, Kiran Goossen en Amrik Paragh. Talent: Francis Soliana.

Hou de site in de gaten voor foto's & filmpjes!


FunkyFeet Get’s the Creepz!

Ken je Creepz al? Creepz is een streetwear merk dat is ontstaan uit de creatie van stoere, opvallende en grappige karakters die tot leven komen op Snapback Caps, T-shirts en Wooden Necklaces.

De Creepz producten zijn onderscheidend in vormgeving en van een zeer goede kwaliteit. Creepz producten zijn alleen te koop via de webshop www.creepz.nl en in speciale skate & funsport shops.

Creepz producten worden in beperkte oplage gemaakt. Hierdoor blijven de producten stuk voor stuk collector items die je gewoon moet hebben!

Creepz is sponsor van FunkyFeet en geeft alle leden 25% korting op een bestelling in de Creepz webshop. Ga dus naar www.creepz.nl en vul je winkelmandje!
Voer de kortingscode in en ontvang 25% korting!

Get the Creepz!

Kortingscode: FunkyCreepz


Wist je dat...

De mystery guest van de workshop SYTYCD.... Showy Joey is!?! Joey (21 jaar, HipHop) heeft mee gedaan aan het dans programma So You Think You Can Dance. Helaas heeft hij afgelopen zondag het programma, ondanks een mooie performance in de live-show, moeten verlaten..

De workshop SYTYCD staat gepland voor januari/februari aanstaande, hou de website in de gaten voor meer info!


Breakdance (vanaf 9 jaar)

Dit is een dansvorm die in de jaren 80 is ontstaan. Het begon allemaal met danspasjes van James Brown, waar later invloeden van capoeira, kung fu en turnen bij kwamen. Op deze manier is breakdance tot een vrij acrobatische dansvorm ontwikkeld. Breakdance heeft een basis, en kent verder géén grenzen. Niets is onmogelijk! Op je hoofd draaien is daar een mooi voorbeeld van, want wie had nou ooit verwacht dat mensen op hun hoofd kunnen tollen... Breakdance is een dansvorm die uniek is. Je leert de basis en je creëert je eigen dansstijl en moves. Cock van Nielen is onze breakdance docent die zelf veel ervaring heeft opgedaan tijdens breakdance optredens en breakdance-battles. Klik hier voor leuk filmpjes en kijk snel naar het lesrooster voor de breakdance les voor jou!


nieuw Moderne Dans (vanaf 9 jaar)
Moderne dans is een theatrale vorm van dans waarin beheersing van lichaam en intensiteit van bewegen erg belangrijk is. Velen van jullie hebben moderne dans wellicht gezien in het tv programma “So You Think You Can Dance”. Daar worden de mooiste moderne choreografieën gedanst, met veel inleving en techniek.

De lessen zijn op de dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur in Waterpoort, basisschool de Zeppelin.
Juf Elske geeft de moderne les. Meer weten? Stuur een mail naar info4you@funkyfeet.nl


Start 10e (!) dansseizoen FunkyFeet

De zomervakantie is bijna voorbij en na een aantal weken van stilzitten spelen de dans kriebels weer op! Maandag 2 september begint het 10e dans seizoen bij FunkyFeet dansstudio Barendrecht. Op de locaties Waterpoort en De Vrijheid (Brandsma-akker) gaan we van start met de lessen: streetdance, hiphop/urban, modern, kinderdans, show/musical én breakdance.

Het komende jaar wordt een spetterend dans seizoen! Op het (dans) programma staan:
- Streetdance-Wedstrijd/Breakdance Battle (nov’13)
- Pepernoten-disco (29 nov’13)
- Danscertificaten/Kijk-lessen (dec’13)
- Workshop So You Think You Can Dance (jan/feb’13)
- én vanwege het 10 jarig bestaan een leerlingen Voorstelling in het Theater Zuidplein (31 mei en 1 juni 2014).

Het docententeam van FunkyFeet (Susan, Hélène, Veerle, Elske en Cock) heeft er super veel zin in.
Alle leerlingen, véél dansplezier!


Free Your Mind...

Tijdens het weekend van 6 & 7 juli was het dan zo ver.. FunkyFeet stond met zo'n 300 dansers in Theater Zuidplein. Er waren véél fans, ouders, opa's & oma's, ooms, tantes en vrienden!

En wat waren jullie goed! Ik heb onwijs genoten van alle stukken en dansers on-stage. Erg leuk om te zien hoe alle dansers zich weer verder ontwikkeld hebben. Het harde werken in de lessen was duidelijk te zien.
De docenten hadden, ieder in hun eigen stijl, choreografieën bedacht waarin de dansers goed uitkwamen. De dansers (van jong tot iets minder jong) stonden met power én enthousiasme op het podium!

Dankzij alle hulpouders, docenten, vrienden en familie verliep ook alles achter de schermen uitstekend. De finale met zangeres Annemarie Boekelman was echt een energie boost, heerlijk om te zien, te horen en te voelen hoe alle spanning eruit kwam. Graag wil ik iedereen bedanken voor de gezellige sfeer, het harde werken en het enthousiasme. Free your Mind was een groot succes!

Wil jij jezelf zien schitteren en aan al je familie & vrienden laten zien hoe geweldig je danst?
Bestel dan snel de DVD (gemaakt door OnDuty Cross Media & More) bij je docent, kosten: 15 euro.

Klik hier voor leuke plaatjes!

Hou de site in de gaten, meer foto's & filmpjes volgen snel.

Liefs, Susan


Harlem Shake of Funky shake...?

Afgelopen vrijdag vond er in de (selectie)les iets vreemds plaats...
Klik op YouTube voor een leuk filmpje!


Optreden Shoeby Barendrecht

Woensdag 3 oktober verzorgt een team van FunkyFeet een aantal optredens in Shoeby in Carnisse-Veste en in Shoeby op de Middenbaan. Er zijn leuk kleding acties voor kinderen deze week en daarom wordt er een spetterende middag georganiseerd met veel muziek en dans, er ligt zelfs een hele mooie dansvloer. Dus kom allemaal een kijkje nemen in de winkel en moedig onze goede dansers aan. Dit zijn: Lola, JJ, Joyce, Jaylee en Kelsey


FlashMob in Carnisse-Veste

Op zaterdag 22 september gaan we nogmaals de Flashmob doen. Ditmaal gaan we het grote plein aan de haven bij Carnisse-Veste onveilig maken. We rekenen weer op jullie allemaal. Want om het geheel te laten slagen hebben we jullie natuurlijk weer hard nodig. Hoe meer dansers, hoe meer spektakel!
In de meeste lessen van FunkyFeet,van jong tot ietsje minder jong en van Show/Musical tot Breakdance, wordt deze week wederom de dans herhaald/aangeleerd op Party Rock. Ook is de uitleg te vinden op Youtube (met muziek en zonder muziek).

YOUTUBE LINK:
“FunkyFeet uitleg flashmob 2012” http://youtu.be/U48QlUukmQs
“FunkyFeet uitleg flashmob op muziek 2012 http://youtu.be/y6xSqjbUbDQ

Voor sommige zal het makkelijk zijn voor sommige moeilijk, maar het effect, met veel dansers wordt super!

INSTRUCTIES
Om 15.00 uur starten we met de Flashmob. Zorg dat je iets eerder aanwezig bent. Het moet lijken alsof het optreden spontaan ontstaat, dus blijf een beetje kletsen en rondlopen alsof het een hele normale dag is. Laat het er zo spontaan mogelijk uitzien! Pas als het jouw beurt is om te dansen, laat je merken dat je erbij hoort. Dit geldt ook voor het publiek. Vorige keer in Oud-Barendrecht, stond het publiek al in een cirkel klaar voordat de dans begon. Door het ruimte gebrek, ontstonden er toen helaas 2 groepen in plaats van 1 grote groep. Dat gaan we nu natuurlijk beter doen. Dus voor het publiek, blijf een beetje rondlopen, camera’s nog niet in het zicht en geef de dansers volop de ruimte. De dansers dansen in normale kleding, dus geen speciale danskleding. Als je een FunkyFeet shirtje hebt, is het wel leuk om die aan te trekken. Zorg dat je er iets overheen hebt, een jasje bijvoorbeeld. Wanneer je aan de beurt bent, doe je je jasje los of trek je die snel uit. Als iedereen eerst heel “normaal&ontspannen” is, zal de Flasmob een echte verrassing zijn en dus het effect groter.

We zien jullie allemaal zaterdag 22 september!

Talent van de maand: Madelief Stolk
FF Free Your Mind 2013
Facebook