Keep on Dancing in 2021

Wij wensen jullie allemaal een mooi 2021 met heel veel dansjes, gezondheid en knuffels. Miss You💛

De kerstvakantie is afgelopen en we hopen elkaar ook heel snel te zien in onze Dansstudio, waar we weer lekker met elkaar kunnen dansen. Dat doen we toch het allerliefst! Nu moeten we allemaal nog even volhouden, onze deuren mogen met deze strenge lockdown regels helaas nog niet open.
De verwachting is dat we 19 januari weer mogen starten. Na deze lange kerstvakantie hebben we weer enorm veel zin om te dansen, daarom hebben we voor de liefhebbers de komende 2 weken een Zoom online Dans programma. We missen jullie, dus hopelijk zien we jullie lekker door de kamer dansen. Natuurlijk is de rest van de familie ook altijd welkom om lekker mee te bewegen.

DINSDAG 5 & 12 JANUARI
19.00 uur 12+ met Danielle

WOENSDAG 6 & 13 JANUARI
14.30 uur 4 tm 8 jaar met Susan
15.30 uur 8 tm 12 jaar met Susan

Alle leden hebben een app en/of mail ontvangen met de Zoom link om te joinen. Zo niet, stuur een berichtje naar Susan 06-4242787


Bijzonder jaar

Het afgelopen kalenderjaar is een ander jaar geweest dan anders. Vanwege de uitbraak van het Corona virus hebben we een tijdje niet in de danszaal kunnen dansen. Gelukkig wisten we elkaar online wél te vinden, en hebben we er met elkaar het beste van gemaakt. Via filmpjes op YouTube, online lessen via ZOOM, TikTok challenges, of lekker met elkaar dansen op een buitenterrein in Barendrecht.

Ook de traditionele kijklessen – in de laatste week voor de schoolvakanties – kunnen dit jaar niet op de gebruikelijke manier doorgaan. Maar: daar hebben we iets voor bedacht! In iedere les hebben we een filmpje gemaakt, en deze met jullie gedeeld. Zo kan iedereen toch een beetje meekijken.

En over meekijken gesproken: willen jullie de dansjes – die door ons docententeam zijn gemaakt - nog eens op je gemak terugkijken & meedansen? Dat kan natuurlijk! Scan dan deze QR-code met de camera van je telefoon, of klik er op (als je deze nieuwsbrief via de computer of mobiel apparaat leest). Everybody dance!


Dit jaar geen live evenementen meer

We zijn allemaal klaar met het Coronavirus, maar het Coronavirus helaas nog niet met ons. Bij FunkyFeet volgen we nauwlettend de adviezen van het RIVM. Dat betekent dat we dit jaar helaas geen evenementen kunnen organiseren. De volgende evenementen komen voor 2020 dan ook te vervallen:
- DansWedstrijd & BreakdanceBattle
- Pepernotendisco
- Nieuwjaarsreceptie

We hopen volgend jaar op betere tijden, en dat we snel weer mooie activiteiten kunnen organiseren!


Talent van de maand!

Deze 2 hele mooie zusjes beleven heel veel dansplezier in onze lessen. Simay is 8 jaar en danst al een hele tijd op de woensdag, ze heeft al veel geleerd en het is heel mooi om haar ontwikkeling te zien. Meyra is pas 4 jaar en danst vanaf september in ons nieuwe groepje op dinsdag om 15.30 uur. De allerjongste dansers uit groep 1 en 2 leren hier spelenderwijs de coolste dansjes. Eerst was het natuurlijk heel spannend, maar nu durft ze al helemaal los te gaan. Dat is een feest om naar te kijken. Heb je ook zo’n leuke kleine danser thuis? We hebben nog plek, dus stuur ons een mailtje om je aan te melden voor een proefles. Wij hopen nog lang van Simay en Meyra te mogen genieten bij FunkyFeet!


Vakantierooster

Na een lange en warme vakantie en is het weer tijd om in actie te komen. We hopen dat alles goed met jullie gaat en we hopen jullie allemaal weer te zien in de lessen bij FunkyFeet. Het zijn nog steeds hele gekke tijden, daarom is bewegen en dansen met elkaar extra belangrijk! Dansen is goed voor lichaam en geest, het geeft je zelfvertrouwen en zorgt voor verbinding, hele belangrijke dingen waar we als mensen niet zonder kunnen. Ons docenten team heeft er weer heel veel zin in om met jullie aan de slag te gaan. Maandag 24 augustus starten we met ons zomerrooster. Deze All-Style lessen zijn ingedeeld op leeftijd en worden gegeven in Sporthal Waterpoort.

Maandag 24 Augustus
17.00-17.50 uur: 4 tm 8 jaar (Kiomi)
18.00-19.00 uur: 9 tm 12 jaar (Kiomi)
19.00-20.00 uur: 12+ (Miquel)
20.00-21.00 uur: 15+ (Miquel)

Dinsdag 25 Augustus
19.00-20.00 uur: 10+ (Lois & Susan)
20.00-21.00 uur: 15+ volwassen “Dance, Fit & Fun” (Susan)

DANCE, FIT & FUN
Dinsdag 25 augustus staat de les “Dance, Fit & Fun op het programma (vanaf 15 jaar). Neem dus lekker je vader, moeder, tante, oom of grote zus mee. We maken er een swingend en zwetend feestje van met elkaar.

• CORONA HUISREGELS
• Niet eerder dan 5 minuten voor de les naar binnen, voor die tijd wacht je buiten.
• Ben je ouder dan 18 jaar, houd 1,5 meter afstand
• Luister naar de instructies van de docenten
• Zorg voor elkaar en houd je aan de regels
• Thuis voor vertrek handen wassen
• Na de les thuis meteen handen wassen
• Ben je verkouden, dan blijf je thuis
• Heeft iemand in je gezin koorts, dan blijf je thuis
• Ga direct na de training naar huis.
• Zorg dat je danskleding aan hebt
• Zorg voor schone binnen schoenen
• Neem je eigen bidon met water mee, geen siroop of pakjes

Bij vragen kan je mij altijd een appje sturen (Susan: 06-42427887)

HALEN EN BRENGEN
Ouders blijven zoveel mogelijk buiten, wil je toch even meelopen (met jonge kids) dan mag dat natuurlijk. Kom niet eerder dan 5 minuten voor de les naar binnen. Dit om drukte bij de leswissels te vermijden. Allemaal bedankt voor jullie begrip en medewerking.
Maandag 31 augustus start het reguliere rooster, jullie krijgen hier nog bericht over. Omdat het nog steeds lastig is ivm Corona is er wat vertraging in de berichtgeving. De tijden en indeling blijven zoveel mogelijk hetzelfde.

Tot Snel Allemaal!

HET TEAM VAN FUNKYFEET


Everybody Dance!

Wat zijn we blij om te horen dat de Corona regels versoepeld worden en het snel weer mogelijk is om binnen te dansen. Wij zijn nu in gesprek met de gemeente om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor FunkyFeet en hoe we alles het beste kunnen invullen. Aankomende week: 29 juni tm 3 juli blijft het buitenrooster zoals het nu is en zodra alle voorwaarden duidelijk zijn voor ons gaan we vanaf maandag 6 juli wat lessen naar binnen verplaatsen. Jullie krijgen daar snel bericht over. Graag willen we met de jongere groepen naar binnen en misschien blijft de jeugd (vanaf 12 jaar) nog even lekker buiten dansen bij Sporthal Lagewei.

Als extraatje gaat FunkyFeet dit dansseizoen de hele maand juli door met dansen!

De eerste 3 weken van augustus hebben we zomervakantie en op maandag 24 augustus start het zomerrooster. Op maandag 31 augustus start het reguliere rooster van het nieuwe Dansseizoen 2020-2021 !!


Mogen we nu wel of niet open?

Dansscholen, en dus ook FunkyFeet, mogen helaas(!) nog niet open om binnen les te geven. Vandaar dat we komende maand eerst buiten les gaan geven.

Echter, waarschijnlijk kunnen we vanaf 1 juli aanstaande weer naar binnen!! Uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen mbt corona. Hou de website in de gaten!


Buitendanslessen: vanaf dinsdag 2 juni !!

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Met ons team hebben we veel YouTube filmpjes gemaakt met leuke Choreo’s, Tutorials, Challenges, Breakdance-lessen, Kids-lessen en Workouts. Nu zijn we lekker online met elkaar aan het dansen. Zo brengen we toch dansplezier & afleiding bij iedereen thuis en kan zelfs het hele gezin meedoen. Echt heel leuk om iedereen thuis te zien dansen. Sommige dansers volgen nu extra lessen, dat is gewoon mogelijk vanuit je huiskamer. Het is een goede tijd om ook andere lessen uit te proberen. Ik ben enorm trots op ons Docenten Team! Iedereen is meteen enthousiast en heel creatief aan de slag gegaan om met alle aanpassingen toch leuke lessen te geven. We laten ons niet zomaar uit het veld slaan.

Na een periode van online- lessen zijn wij allemaal toe aan het gezellig samen dansen en om de energie van elkaar te voelen. We zijn hiervoor in gesprek met de gemeente en met de buurtcoach. Een passende veilige plek, waar we niemand tot last zijn met onze muziek is niet zomaar gevonden. We hebben nu gelukkig 2 goede plekjes gevonden: bij de Scouting in Blijdorp-oost en bij Sporthal Lagerwei. Heel fijn dat we hier terecht kunnen. Vanaf dinsdag 2 juni starten we met onze buitenlessen. We zijn nu druk aan het puzzelen met ons lesrooster, jullie horen snel van ons hoe en wat.Aangepast lesrooster ivm corona...

Lieve Dansers & Ouders,

Helaas moeten wij ook onze dans-deuren sluiten i.v.m. het Coronavirus. We zijn sowieso gesloten tot en met eind mei. Hou onze website en sociale media in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Wij hopen dat er snel verbetering is, zodat we weer kunnen starten met onze danslessen. Voor nu: Stay Safe & vermaak jezelf met onze YouTube-dansjes & online-lessen in de huiskamer, Keep on Moving!N I E U W J A A R S B O R R E L

Vrijdag 3 januari 2020, van 18.30 uur tot 21.15 uur in Basisschool de Zeppelin.

Wij nodigen jullie, leerlingen, oud-leerlingen, ouders, bekenden en oud bekenden, allemaal uit om onder het genot van een hapje, drankje & dansje het nieuwe jaar in te proosten!
Deze avond voor iedereen 2 super toffe (gratis!) workshops:
- 19.00 uur HighHeels door Anique
- 20.00 uur FamilyVibes door Miquel.

Leuke & gezellige lessen voor de hele familie! Meld je snel aan voor de borrel en/of workshops via: info4you@funkyfeet.nlStart dansseizoen FunkyFeet 2019-2020

Inmiddels zijn de lessen weer gestart! In de vakantie lessen was er een heerlijke vibe met veel enthousiast leerlingen & gasten. Het dansseizoen is gestart met veel nieuwe en “oud” dansers. Fijn om jullie allemaal weer te zien na de vakantie.

Het docententeam bestaat het komend jaar uit: Susan Watson, Anique Schoonebeek, Jamie Debets, Danielle van der Horst, Joey van der Slot en Miquel Kapel. Wij gaan jullie ook dit jaar verrassen met hele toffe lessen & choreo’s. FunkyFeet is te vinden in Waterpoort, Basisschool de Zeppelin en De Vrijheid (Brandsma-akker), de leerlingen worden flink uitgedaagd in de verschillende dansstylen: Streetdance/HipHop, Urban/HipHop, Moderne dans, Kinderdans, Selecties én Breakdance.
Het komende jaar wordt een spetterend dans seizoen! Zet onderstaande data alvast in je agenda:
- DansWedstrijd voorrondes in de lessen: november 2019;
- Finale, DansWedstrijd/Breakdance Battle: 17 november 2019 (Grounds podium te Rotterdam);
- Pepernoten-disco: vrijdag 22 november 2019;
- Optreden Winterfeest Barendrecht: zaterdag 14 december 2019;
- Danscertificaten/Kijk-lessen: februari 2020;
- en dé leerlingen Voorstelling in het nieuwe(!) Theater Zuidplein (vooralsnog onder voorbehoud: juni/juli 2020, datum volgt zsm!).

Het docententeam van FunkyFeet heeft er super veel zin in!Vakantierooster Zomervakantie 2019

VAKANTIEROOSTER
Time2Move! Maandag 19 augustus starten we weer met ons ZomerDANSrooster in Waterpoort, Basisschool de Zeppelin. We hopen jullie natuurlijk allemaal snel weer te zien. Zie hieronder de tijden & leeftijden voor onze All-Style Vakantielessen. Maandag 2 september starten we weer met het normale dansrooster. Er zijn weer plekje vrij gekomen voor nieuwe dansers om in te stromen. Stuur een mail naar info4you@funkyfeet.nl om je op te geven voor een gratis proefles.

Maandag 19 & 26 augustus
17.00-18.00 uur Vakantie les groep 1 tm groep 4 basisschool (Docent: Kiomi/Susan)
18.00-19.00 uur Vakantie les groep 5 tm groep 8 Basisschool (Docent: Madelein/Miquel)
19.00 20.00 uur Vakantie les 12+ (Docent: Madelein/Miquel)
20.00-21.00 uur Vakantie les 15+ (Docent: Madelein/Miquel)

Dinsdag 20 & 27 augustus
19.00-20.00 uur Vakantie les 12+ (Docent: Danielle)
20.00-21.00 uur Vakantie les 15+ & Volwassenen (Docent: Danielle)


Eindvoorstelling 2019 "Celebrate"

Zaterdag 29 en zondag 30 juni staan we met FunkyFeet weer in Theater Zuidplein met onze eindvoorstelling CELEBRATE. FunkyFeet bestaat 15 jaar en dat vieren we On Stage met onze leerlingen. In de lessen wordt er inmiddels hard gewerkt om met onze leerlingen een mooie show neer te zetten. Zorg dus dat je geen les meer mist. Jullie dansen mee op zaterdag en op zondag, het is 2x dezelfde voorstelling en we hebben alle dansers ook echt 2 dagen nodig. Het gaat allemaal weer aardig opschieten, daarom wat meer informatie over het gehele weekend. Het wordt een druk, spannend & gezellig weekend en ook een ervaring om nooit te vergeten. Zaterdagmiddag hebben we de generale repetitie in het Theater, zaterdagavond voorstelling en zondagmiddag voorstelling.

KAARTVERKOOP
Maandag 29 april om 10.00 uur start de kaartverkoop via de website van het Theater: www.theaterzuidplein.nl. Jullie krijgen hier nog bericht over, hou ook Facebook, Instagram en onze website in de gaten. Kaartjes kosten 14.50 euro per stuk. Dansers en hulpouders hoeven geen kaartje te kopen, die zitten ook niet in de zaal. De dansers kunnen de voorstelling volgen op een groot scherm in de kleine zaal.

HULPOUDERS
Wij zijn nog opzoek naar hulpouders voor het begeleiden van de groepen, vind je het leuk om alles achter de schermen mee te maken en de groep van je kind te begeleiden? Stuur dan snel een mailtje terug (je hoeft dan geen kaartje te bestellen). Je zit als hulpouder niet in de zaal, maar je kunt de dans van je kind natuurlijk wel zien vanuit de coulisse. De voorstelling is achter de schermen te volgen in de kleine zaal op een groot scherm. Ook voor de oudere groepen zijn we opzoek naar hulpouders. Ze gaan vooral hun eigen gang, maar het is altijd fijn en belangrijk dat er een aanspreekpunt is en iemand die helpt met eventuele kostuums en erop let dat het een beetje netjes blijft in de kleedkamer.

VOORLOPIG PROGRAMMA:
• ZATERDAG 29 JUNI
12.00 aanwezig (dansers voor de pauze)
12.30 start generale repetitie, show voor de pauze
14.30 start generale repetitie, show na de pauze
16.30 Pauze
17.30 Iedereen weer aanwezig, klaar maken voorstelling
19.00 start voorstelling
21.30 einde voorstelling

• ZONDAG 30 JUNI
12.30 aanwezig in het theater
14.00 start voorstelling
16.30 einde voorstelling

Dansers die voor de pauze dansen (vooral de basisschool leerlingen), dienen zaterdag na de generale repetitie om 14.30 uur opgehaald te worden. Om 17.30 uur worden ze weer terug verwacht om zich klaar te maken voor de show.

Dansers die alleen na de pauze dansen hoeven pas om 14.15 uur in het Theater te zijn zaterdag, ze gaan dan niet meer naar huis. Om 16.30 uur hebben ze even vrij om met elkaar een hapje te gaan eten bij de Mac, vergeet niet om wat geld mee te nemen en zorg dat je op tijd weer terug bent in het theater! Vindt je het als ouder niet zo fijn, geef dat dan aan. Ze gaan met elkaar dus dat is wel heel gezellig.DansWedstrijd & BreakdanceBattle

FunkyFeet staat niet stil, de DansWedstrijd & BreakdanceBattle brengt jullie allemaal in beweging (leeftijd vanaf 6 jaar/groep 3, leden en niet leden). Dit jaar later in het seizoen in verband met de beschikbaarheid van de zaal voor de finale. In de week van 28 januari 2019 t/m 31 januari 2019 vinden de voorrondes plaats tijdens de reguliere lessen en alle dansstijlen mogen meedoen. Je mag met minimaal 2 dansers meedoen met een eigen dans en natuurlijk mag iedereen helpen thuis. De dans mag max 3.30 minuten duren. De beste 3 groepjes van iedere les gaan door naar de “Grote Finale”.

De 'Grote Finale' wordt gehouden op zondag 10 maart in Grounds Podium te Rotterdam. Daar gaan de winnaars uit alle lessen in verschillende leeftijdsgroepen tegen elkaar strijden voor een 1e, 2e én 3de plek. De docenten en jury gaan kijken naar het enthousiasme, originaliteit, ritme gevoel, muziekkeuze, afwisseling in de dans, overtuiging, het goed weten van de dans en kleding van de leerlingen. Dus ga snel aan de slag en haal alles uit de kast! Maar het aller belangrijkste, we gaan er een hele gezellige dag van maken met elkaar. Doe je niet mee met de wedstrijd, kom dan gewoon naar de lessen. Ook is het natuurlijk hartstikke leuk om te komen kijken naar de finale.

Alle Bboys en Bgirls van Miquel gaan ook weer meedoen. Ze gaan hun skills laten zien in de spannende BreakdanceBattles.

Dus hou allemaal zondag 10 maart 2019 vrij in je agenda!

Grounds
Pieter de Hoochweg 125
Coolhaveneiland, Rotterdam
info@grounds.nu / 010 2444 515


The.F.Family in de prijzen!

Zondag 20 januari jl. heeft onze dansgroep The.F.Family meegedaan met een streetdance/hiphop wedstrijd van ShellWeDanceEvent in Vlaardingen. De choreografie is gemaakt door Danielle van der Holst en om het plaatje compleet te maken heeft de getalenteerde DJ Creeps uit Barendrecht de muziek mix gemaakt voor deze wedstrijd.

The.F.Family bestaat uit 15 dansers in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar en danst al een aantal jaar samen, maar nu dus de eerste wedstrijd voor deze danscrew en met veel succes. Van de 16 deelnemers in de categorie behaalde de groep in deze spannende strijd de 1ste plaats. De jury was zeer onder de indruk van het optreden en heeft ze voor de volgende wedstrijd meteen in het hoogste niveau ingedeeld.Dreams - leerlingenvoorstelling 2018!

9 en 10 juni stonden we weer met onze eindvoorstelling in Theater Zuidplein. Wat was het weer GE-WEL-DIG! Het docententeam, de dansers, de hulpouders & de crew, met z’n allen hebben we het weer gedaan. Zo mooi om te zien hoe iedereen zich weer ontwikkeld heeft. Er moest hard voor getraind en gebikkeld worden in de lessen, maar het was het dubbel en dwars waard, heb zo genoten van alle creatieve stukken en alle dansers on stage. Ook backstage was het aanpoten voor de hulpouders en de crew, altijd weer een enorme uitdaging om alles goed te laten verlopen met ruim 300 dansers, maar het liep weer gesmeerd. We werken er een paar maanden naar toe, zo mooi om het allemaal samen te zien vallen in 1 show. Wat een waanzinnig weekend en wat een voorstelling hebben we weer neergezet! A dream come true!

De finale, op zaterdag zangeres juf Daniëlle en op zondag Annemarie Boekelman, was echt een energie boost, heerlijk om te zien, te horen en te voelen!!

Super trots en érg dankbaar voor de enthousiaste inzet van docenten, hulpouders, familie, vrienden en natuurlijk alle dansers!

Liefs, Susan
DansWedstrijd en BreakdanceBattle 2017

Wat zijn we verrast zondag 19 november jl. wat een creativiteit, enthousiasme en inzet. Jullie worden ieder jaar beter. Ik geniet nog na van de heerlijke dag. Niet iedereen is in de prijzen gevallen, echter iedereen mag trots op zichzelf zijn. Ik ben een hele trotse en dankbare dansjuf. Het hele FunkyFeetTeam, onwijs bedankt voor jullie inzet! Op Facebook staan veel leuke foto's!

Liefs Susan


Prijswinnaars:

MINI's 1ste prijs: Nicole, Bart. 2e prijs: Wende, Joia. 3e prijs: Senna, Yarik, Synthia. Talent: Lise, Ela.

KIDS 1ste prijs Anne, Aleyna. 2e pijs: Roos, Britt. 3e prijs: Lieke, Masha.

JUNIOREN 1ste prijs: Emma, Robine. 2e prijs: Nova, Amber, Sascha. 3e prijs: J'lene, Gabrielle.

JUNOREN+ 1ste prijs: Lilia, Madelief. 2e prijs: Semmey, Monet. 3e prijs: Sophie, Erim, Rojen.

JEUGD 1ste prijs: Myrthe, Lois, Bente, Fee. 2e prijs: Sasha, Lindsey.

JEUGD+ 1ste prijs: Kiomi, Lucas. 2e prijs: Suzanne, Merel, Evy, Lisa, Imelda.

BREAKDANCE 1ste prijs: Noah & Tim. Talenten: Fabienne & Kendan.PepernotenDisco 2017

Zin om te dansen? Danspasjes aanleren van swingende Dans Pieten? En genieten van coole optredens? FunkyFeet organiseert voor alle leerlingen, tot en met groep 5 van de basisschool een “Pepernoten Disco”.

Het feest is op vrijdag 1 december van 16.30 uur tot 17.30 uur in onze dansstudio, in basisschool de Zeppelin. De voetjes gaan van de vloer, handjes in de lucht en DANSEN maar!

Uiteraard mag iedereen verkleed komen. We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien!

Mama’s en papa’s mogen helaas niet mee swingen, maar mogen de laatste 10 min wel even komen kijken…..

Geef je op via info4you@funkyfeet.nl dit kan tot woensdag 29 november.

DE PEPERNOTEN GROETJES, het Team van FunkyFeet


nieuw Moderne Dans (vanaf 10 jaar)

Moderne dans is een theatrale vorm van dans waarin beheersing van lichaam en intensiteit van bewegen erg belangrijk is. Velen van jullie hebben moderne dans wellicht gezien in het tv programma “So You Think You Can Dance”. Daar worden de mooiste moderne choreografieën gedanst, met veel inleving en techniek.

De lessen zijn op de dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur in Waterpoort, basisschool de Zeppelin.
Juf Danielle geeft de moderne les. Meer weten? Stuur een mail naar info4you@funkyfeet.nl


Breakdance (vanaf 8 jaar)

Dit is een dansvorm die in de jaren 80 is ontstaan. Het begon allemaal met danspasjes van James Brown, waar later invloeden van capoeira, kung fu en turnen bij kwamen. Op deze manier is breakdance tot een vrij acrobatische dansvorm ontwikkeld. Breakdance heeft een basis, en kent verder géén grenzen. Niets is onmogelijk! Op je hoofd draaien is daar een mooi voorbeeld van, want wie had nou ooit verwacht dat mensen op hun hoofd kunnen tollen... Breakdance is een dansvorm die uniek is. Je leert de basis en je creëert je eigen dansstijl en moves.

Miquel Kapel geeft de breakdance les. Miquel is deze week gestart als ons nieuwe breakdance docent! Miquel heeft veel ervaring opgedaan tijdens breakdance/hiphop optredens en breakdance-battles. Kijk snel naar het lesrooster voor de breakdance les voor jou!Nieuwe docent... Joey!!!

Met ingang van het nieuwe dansseizoen 2016-2017 gaat Joey van der Slot lesgeven bij FunkyFeet!
Joey is 24 jaar en heeft z’n dansopleiding gevolgd op het Albeda Dans College. Hij gaat HipHop/Urban lesgeven op de donderdagavond in Waterpoort. Joey is bekend van onder meer de televisieprogramma's SYTYCD (2013) én Move Like Michael Jackson (2010). Bij ons heeft hij in 2014 in Waterpoort, basisschool De Zeppelin een super toffe workshop gegeven.

Wij zijn érg blij dat Joey ons docententeam komt versterken!

Nieuwsgierig naar Joey z'n dansmoves..? Kijk voor filmpjes van hem bij SYTYCD duet Modern of solo HipHop !!


Winterfeest Barendrecht 2015

A.s zaterdag, 12 december vindt weer het WinterFeest Barendrecht plaats. Op het Doormanplein zijn de hele dag leuke optredens. Onze FunkyFeet Crew staat om 14.00 uur op het programma, ook Anne-Marie staat natuurlijk weer op het podium om 12.50 uur en om 13.40 uur. Dus kom allemaal kijken!


Kinderdans

In deze les maken kinderen uit groep 1/2 van de basisschool kennis met verschillende basis elementen van de muziek en manieren van bewegen. Door middel van improvisatie leren ze hun creativiteit en muzikaliteit te ontwikkelen waarbij hun fantasie en eigen initiatief wordt gestimuleerd. Er wordt ook gewerkt aan houding en om spieren langer te maken worden rekoefeningen gedaan. Door snelle, ritmische bewegingen bevorderen we de motoriek en concentratie. Dit alles op een vrolijke, leuke manier om uiteindelijk gezamenlijk een dans te leren.

Interesse? Stuur een mailtje naar info4you@funkyfeet.nl


Voorstelling 'Around The World'...

Klik hier en bekijk de leuke compilatie van het geweldige dansweekend gemaakt door Youri Watson (YoYouriMovies).

Zaterdag 4 en zondag 5 juli stond FunkyFeet, voor de 4e keer alweer én met ruim 300 dansers 2x in een bijna uitverkocht Theater Zuidplein. Streetdance, HipHop, Show/Musical, Modern en Breakdance: alles kwam aan bod in deze voorstelling die gemaakt is door leerlingen en docenten. In de voorstelling Around The World straalden alle leerlingen op het podium, ieder op zijn eigen niveau, ieder in zijn eigen stijl en in zijn eigen kleur. Het publiek werd verrast door deze kleurrijke dansshow en werd meegenomen in een reis over de wereld vol dans én kleur.

Ieder jaar staan we weer versteld van alle dansers en docenten. Super om te zien dat het niveau ieder jaar hoger is! Het publiek heeft genoten van alle stukken en dansers on-stage. Bijzonder om te zien hoe alle dansers zich weer verder ontwikkeld hebben. Het harde werken in de lessen was duidelijk te zien. Het was een zeer afwisselende show, waarin alles voorbij kwam.

De docenten hadden, ieder in hun eigen stijl, choreografieën bedacht waarin de dansers goed uitkwamen. De dansers (van jong tot iets minder jong) stonden met power én enthousiasme op het podium! Dat enthousiasme sloeg over op alle aanwezigen in de zaal. Die lieten zich daarom ook luid en duidelijk horen!

De finale met zangeres Annemarie Boekelman was echt een energie boost, heerlijk om te zien, te horen en te voelen hoe alle spanning eruit kwam. Graag wil ik iedereen bedanken voor de gezellige sfeer, het harde werken en het enthousiasme. Around The Word was een groot succes!

Dank aan alle hulpouders, docenten, vrienden en crew die alles achter de schermen uitstekend hebben geregeld!

Wil jij jezelf zien schitteren en aan al je familie & vrienden laten zien hoe geweldig je danst?
Bestel dan snel de DVD bij True View (zij hebben de DVD gemaakt), kosten: 25 euro.

Klik hier voor de eerste leuke foto's! Hou de site in de gaten voor meer foto's & filmpjes!


SYTYCD...

Zondag 22 maart jl. heeft Anthony Benjamin een workshop geven bij FunkyFeet en daar zijn we natuurlijk super trots op. Anthony is in 2011 4e geworden bij So You Think You Can Dance. Dit jaar stonden leerlingen van Anthony, The Benjaminz, te rocken in de live-show van Everybody Dance Now! De workshops werden zoals ieder jaar ingedeeld op leeftijd (vanaf groep 6), én de kids van FunkyFeet hebben coole moves geleerd van Anthony!!


FunkyFeet strikes a pose!

Zaterdag 20 september was er een spectaculaire flashmob én dansmodeshow te zien in winkelcentrum Carnisse Veste. Om de zaterdag nóg wat gezelliger te maken werd ons gevraagd de boel op stelten te zetten met een flashmob, uitgevoerd door leerlingen van FunkyFeet. Hélène had een erg leuke dans in elkaar gezet en ruim 50 dansers hebben het winkelend publiek getrakteerd op een verrassingsoptreden.

Omdat wij nog meer in onze mars hebben mochten we ook kleding showen van o.a. Shoeby, Your Choice en Esprit. Samen met een aantal dansers van de selectiegroepen én een paar dappere moeders heeft Hélène een flitsende dansmodeshow gemaakt en vervolgens gepresenteerd op de catwalk, midden in het winkelcentrum.

Zowel de flashmob als de dansmodeshows waren een feestje! Het was een groot succes. Wij willen alle dansers bedanken die zich hebben ingezet om de flashmob tot een succes te maken. En uiteraard ook alle modellen die de leukste collecties hebben laten zien op de catwalk. We did it!!


FunkyFeet Get’s the Creepz!

Ken je Creepz al? Creepz is een streetwear merk dat is ontstaan uit de creatie van stoere, opvallende en grappige karakters die tot leven komen op Snapback Caps, T-shirts en Wooden Necklaces.

De Creepz producten zijn onderscheidend in vormgeving en van een zeer goede kwaliteit. Creepz producten zijn alleen te koop via de webshop www.creepz.nl en in speciale skate & funsport shops.

Creepz producten worden in beperkte oplage gemaakt. Hierdoor blijven de producten stuk voor stuk collector items die je gewoon moet hebben! Tijdens de voorstelling op 24 en 25 juni zal er een stand staan in het Zuidplein Theater waar je Creepz producten kan kopen.

Get the Creepz!

Simay 8 jaar & Meyra 4 jaar
Facebook
Volg ons op Instagram